Din varukorg är tom!

AC Milan-tjänstemän "Optimistiska" om FFP-mötet med UE

10/11/2017 0
Milan tros vara "måttligt optimistisk" om ett tre timmes möte som genomfördes med UEFA-tjänstemän för att lägga fram vad som har beskrivits som deras Financial Fair Play-förslag.
 
Rossoneri: s VD var i Nyon tidigare idag för att diskutera möjligheten att utöka sitt ansvar för att följa FFP-förordningarna, vilket slutligen gjorde Milan till den första europeiska klubben för att ansöka om ett frivilligt avtal.
 
Ett beslut förväntas ske inom de närmaste veckorna eller senast i AC Milan Matchtröjor slutet av året om avtalet kommer att godtas.
 
Om avtalet ska accepteras skulle det innebära att Milan kommer att kunna undanröja FFP-begränsningar, så länge de kan balansera böckerna i slutet av 2021.
 
Det rapporteras av det italienska nyhetsbyrån ANSA, mötet varade i tre timmar och representanterna i Milano tycktes vara "måttligt optimistiska" om mötet.
 
Det har också föreslagits att UEFA uppskattade "klimat av insyn och djupnivå" som uppvisades av männen från Milano när det gällde det pappersarbete som utgjorde affärsplanen.
 
Även om Milano verkar vara positivt om sitt fall skulle det kunna gå bra motsatt sätt med UEFA att inte underteckna det frivilliga avtalet. Om så är fallet kan Milan eventuellt ansöka igen i januari 2018 eller möta ekonomiska sanktioner och begränsningar av storleken på deras lag.
 
Det är viktigt att notera att de senaste FFP-sanktionerna har lagts på lag som Inter Milan, Roma och Monaco.
 
En annan hypotetisk situation, som kan komma till rätta fotbollskläder barn, om UEFA inte helt överens med Milanos förslag skulle blockera Milano från att köpa spelare sommaren 2018, även om det verkar mycket osannolikt.
 
Milan sitter för närvarande på en underwhelming sjunde på Serie A-bordet efter ett upptaget sommaröverföringsfönster där de spenderade omkring 200 miljoner pund.