Din varukorg är tom!

Barcelona skickar fram Ousmane Dembele i upp till fyra månader

18/09/2017 0
Barcelona har bekräftat att klubbrekordet Ousmane Dembele kommer att fotbollskläder barn vara sidelined i upp till fyra månader efter att ha brutit en sena i lördagen på Getafe.
 
Dembele, 20, kommer att resa till Finland i veckan för att genomgå operation med en specialist.
 
Frankrikes internationella gjorde sin första La Liga på Coliseum Alfonso Perez när han tvingades av efter bara 25 minuter.
 
Den katalanska klubben hade ursprungligen hoppats att han hade lidit ett mindre problem med hamstring och skulle bara vara ute i några veckor, men testen på klubbens träningsplats på söndag avslöjade värsta scenariot.
 
"Test har bekräftat att första lagspelaren Ousmane Dembele har brutit senan i sin femorala bicep i sin vänstra lår," sa Barca i ett uttalande.
 
"Spelaren kommer att drivas av Dr. Sakari Orava i Finland i veckan. Han förväntas vara ute i mellan tre och en halv månad och fyra månader."
 
Efter att Neymar lämnade Paris Saint-Germain för 222 miljoner euro Barcelona 16/17 Matchtröjor, använde Barca några av pengarna för att underteckna Dembele från Borussia Dortmund, med den tidigare Rennes-forwarden som ersätter Luis Suarez som klubbens dyrasta någonsin undertecknande.