Din varukorg är tom!

Barcelona undertecknade den franska superstjärnan i morgon

15/11/2017 0
Neville försvann i sommar, Barcelona MSN Sanjie, även om Barcelona till det totala priset på 147 miljoner introducerade de Bebel, fotbollskläder barn men hans förmåga räcker inte för att bli Neymar efterträdare. Barcelona hoppas kunna introducera en ny världsomspännande angripare omstrukturering trigeminal Halberd, enligt franska media har Gletzman gått med på att lämna Atletico efter säsongen och nått ett första avtal med Barcelona.
 
Faktum är att Barcelona hoppas att underteckna Gletzman för att ta över Neymar i sommar, men beslutade också att avbryta affären eftersom Atletico hade blivit bannat från att underteckna Barcelona. Även om Gelitzman tecknade ett nytt kontrakt med Atletico Madrid i sommar var hans kontraktsutbetalning fortfarande 100 miljoner euro, vilket i själva verket gav nätet ett grönt ljus för att lämna laget - 100 miljoner euro kunde tas bort av något lag Gletszman.
 
Barça behöver en smart framåt som kan matcha teamets stil och Gleitzman, som kan hantera vingårdar och centra, är deras förstahandsval. "World Sports Daily" avslöjade att den tekniska tekniska direktören Robert Fernandez i den tyska och franska tävlingsscenen är ett viktigt syfte med sitt besök att besöka Gelizi Man, men Atletico misslyckades med att komma in i startlinjen, han var 76 minuter från bänken .
 
Spanska medierna som köpte Barcelona Gelizi Man är en spelning, för de franska kungarna denna säsong, staten är inte bra, han spelade bara 13 gånger för Atletico gjorde 3 mål. Men efter en omfattande bedömning av den tekniska avdelningen i Barcelona är Gletzman mycket lämplig för Valverdes taktiska system, han kommer att bli Messi i offensiv slutet, en bra hjälpare. Barcelonas nya GMS-trident är också redo att komma ut.
 
Barcelona undertecknade Gelizi Man att betala priset är inte litet, förutom 100 miljoner euro överföringsavgift Athletic Bilbao Matchtröjor, betalar Barcelona också kungen av Frankrike i nästa 5 miljoner euro 100 miljoner euro - nätet kommer att få en lön på 20 miljoner euro 5 år kontrakt, vilket innebär att han kommer att överträffa Suarez för att bli Barcelona näst enbart till Messias nästföljande spelare.