Din varukorg är tom!

En länk till Abel Hernándezs förflutna tyder på att Aston Villa

02/08/2017 0
Rapporter har kommit fram från Sydamerika ikväll som tyder på att Hull Citys Uruguayska framåt fotbollskläder barn, Abel Hernández, är på väg till Aston Villa.
 
Nico Pirri, som täcker fotboll för Tirando1010, en radiostation i Uruguay, rapporterar att Abel Hernández kunde vara på väg att flytta till Aston Villa - för att knyta samman med Steve Bruce och John Terry. Detta blev echoed av en annan medlem av laget på Tirando1010.
 
Nu är vi inte säkra på om affären är verklig - men det finns några stora tips tillgängliga för dem med ett ögonblick. Namnlösa: Namnlösa: Namnlösa: Pirri täcker Peñarol-beat för Tirando1010. Detta är speciellt eftersom Peñarol var det lag som Abel Hernández växte upp med - han kom genom sin akademi. Han har fortfarande en nära koppling till klubben och är visserligen nötter om dem.
 
Det är fortfarande en väldigt liten länk - och vi måste komma ihåg att Aston Villa kanske inte har råd att ta med sig anfallaren de var kopplade till i förra sommaren. Men Abel Hernández skulle vara ett anständigt tillskott till en Villa-grupp som behöver lite känsla på framsidan.