Din varukorg är tom!

Exponering Mina nästa år efter världscupen till Barcelona

11/09/2017 0
Enligt den spanska "Daily Sport tidningen" nyheter, kommer Barcelona att vara under sommaren nästa år för att köpa colombianska försvarare Mina fotbollskläder sverige, ingen tillfällighet, då defensiva spelare blir universum i 2018-19 säsongen, det första kontraktet.
 
Så tidigt som i maj 2016, Barcelona och Palmeiras om överföringen av Mina förhandlingar, när Barcelona vann den colombianska Zhongweis prioriteringsrättigheter. Ursprungligen hade Mina möjlighet att komma till Nou Camp i sommar, men i augusti i år, den sydamerikanska Libertadores Cup spelet, dök Mina vid frakturer, vilket gör honom hade en lång vapenvila, Barcelona gav också upp införandet av colombianerna.
 
"Daily Sport newspaper" avslöjade att Barcelona och Palmei Las chefer höll ett möte förra veckan, överföringen av Mina nådde ett avtal, försvararen kommer att vara på sommaren nästa år efter världscupen att gå med i Barcelona, ​​universet Team i Den första undertecknandet av sommaren, hans överföringsavgift är 9 miljoner euro, kontraktet bifogade 1 miljon euro villkor. I detta fall kommer Mina inte komma till La Liga på vintern fönstret, kommer han fortfarande att dämpas i Palmeiras, och Barcelona anser också att den nuvarande scenen, Minato för att delta i spelet är en bra sak att påskynda honom Tillväxten.
 
Barcelona på sommaren introducerade inte Zhongwei Barcelona 16/17 Matchställ, förutom Mina, Royal Society of Inigo - Martinez har också varit nära Nou Camp, men den sista Barcelona att ge upp transaktionen.