Din varukorg är tom!

Gattuso missnöjd med laget vill säga upp sig

19/12/2017 0
Efter att ha tagit kontoret Gattuso, Milan Resultaten visade ingen signifikant förbättring i omgång 17 i Serie A, fotbollskläder online blev Milan poängen 0-3 förlust för Verona, vilket gör Milan drabbades första gången säsong sju nederlag i ligan Enligt "slow motion", den italienska medier efter matchen, är mycket missnöjd Gattuso Milan spelare slappa attityd, ombedd att avgå, men inom Faso övertalas att ge upp beslutet att avgå. Milano klubbnivå för svag för att spela i Milan är mycket missnöjd, laget avbryts också den traditionella julbord är att vara helt förbereda sig för spel med Atlanta.
 
Kinesiska Li Yonghong affärsman i april i år avslutade formellt förvärvet av Milano, sedan i fönstret på sommaren att spendera mer än 200 miljoner euro för att införa mer förstärkningar kraft men också ihop med en liten trupp målvakt Dona Ruma . utsikterna för Milan fans Hong Heijun för den nya säsongen väntar, men efter den nya säsongen av krig, är resultatet i Milano mycket långsamt i de tidigare 14 spel med 6 segrar, 2 oavgjorda och 6 förluster resultat rankad sjunde plats i Serie a, Serie en Battle de översta sex lag förlorade, är detta resultat långt under klubben och fansen förväntningar.
 
Senare Milan sparken coach Montella, som utsågs som tränare i Milano Gattuso, men Gattuso Milan efter att ha tagit rekord har inte förbättrats avsevärt laget var det första slaget i Benevento summer att knyta gav detta laget den första punkten av Serie A denna säsong.
 
Då förlorade han i EM, och striden spelet Bologna, vann Milan och slå Verona 3-0 i den italienska cupen. Men i omgång 17 i Serie A match mot Verona igen spelet, var Milan svarade med 3-0 motståndare.
 
Gattuso Milan förlorar mycket olycklig, särskilt för spelaren Milan på fältet slapphet spelet för spelet ännu argare nu, enligt italiensk media "slow motion" korrespondent rapporterar Mas Santorini, rasande Gattuso efter matchen även presenteras En begäran om avgång, men Faso blev övertygad om att kväva ilska i hjärtat.
 
Det har rapporterats att Milan, den årliga julbord team, en sluten utbildning Leicester City Matchtröjor, förbereder sig för Atlanta spelet avbryts. reporter för Sky Sports Di Stefano representerar Milan beslutat att tillfälligt avbryta planerad till julbordet, som är en mycket ovanlig drag, eftersom det förflutna julbord och inte kommer att påverkas eftersom laget förlorar, kan se missnöje av klubben med nuvarande tillstånd i Milano.