Din varukorg är tom!

Jack Wilshere spelar för Arsenal U23s som han stiger upp skada c

16/08/2017 0
Jack Wilshere spelade sitt första match sedan april genom att avsluta 73 minuter för Arsenals under 23-tal på måndag då han stiger upp sin återhämtning från en ankelfraktur.
 
Wilshere, 25, började bredvid Francis Coquelin i en central mittfältroll i 3-2-comeback-vinnningen över Derby fotbollskläder barn, eftersom båda spelarna syftar till att återvända till full matchpassning efter skador.
 
Det var Wilsheres första match i en arsenalskjorta på nästan ett år, efter att ha tillbringat förra säsongen på lån i Bournemouth. Wilshere hade de senaste två åren förstörts av skador och såg också att hans Bournemouth-kampanj var kortfattad efter att ha skadat sin fotled mot Tottenham.
 
Mittfältaren har länkats med en permanent flytt från Arsenal före slutet av detta överföringsfönster när han går in i det sista året i kontraktet. Arsene Wenger har dock sagt att inget beslut har fattats om Wilsheres framtid, och han kunde fortfarande spela en roll i Emiraten med Santi Cazorlas fortsatta frånvaro.
 
Wilshere, som kom upp från Arsenals akademi som 16-årig Arsenal 16/17 Matchtröjor, fick chansen att spela med klubbens senaste unga hopp i 17-årige Reiss Nelson, som nettade en imponerande klämma som Gunners rallied från 2-0 Ner vid Derby.