Din varukorg är tom!

Levin öppnade havet snyggt!

20/11/2017 0
Rund 12 av Bundesliga, Bayern München 3-0 hem nederlag Augsburg fotbollskläder sverige. Efter matchen sa Lehman Levin i en intervju att bli en chef i Augsburg var en överraskning, och han ville prova den nya stilen att färga sitt blonda hår.
 
Levan sa: "Många spelare i Bayern-serien deltog inte i landslaget, så vi är redo idag mot Augsburg i det här spelet, vi är i gott skick. Nästa hoppas vi fortsätta att vinna."
 
Bayern framåt Levan har gjort 18 mål i 13 matcher mot Augsburg. Som svar svarade Levan: "Jag vet inte varför de blev nemesis i Augsburg. Men i detta spel gör Bayern det bra i offensiven, så jag får fler möjligheter till kicker, Shot self-confidence har också ökat."
 
På den nya frisyren sade Levin: "Jag vill ändra min stil, varför jag kommer att bli hårfärgat guld, jag tror att det här är ett nytt försök när du frågade Bayerns tränare hur man tittar på sin nya frisyr, skrattade Levin:" Han är avundsjuk ..."
 
I det avseendet svarade Heynckes med ett leende: "Nej, jag är inte avundsjuk, men ungdomar kan byta frisyrer, speciellt anfallaren mer, jag brukade vara en bågskytte, det viktiga är att han gillar att gå, viktigare Han kan göra ett mål. "