Din varukorg är tom!

Manchester City och Manchester United är starkare än förra säson

20/10/2017 0
Chelsea-vingaren Azar accepterade intervjun, enligt hans åsikt, även om Manchester hutchen i den här säsongen, stark prestation, men Chelsea har fortfarande möjlighet att tävla om ligaens ensemble, han hoppas också att laget så snart som möjligt förbereder sig för Champions League och Premiership situationen.
 
I Premier League denna säsongen, Chelsea i de första åtta rundorna förlorade tre matcher fotbollskläder barn, den nuvarande situationen har den försvarande mästaren varit bakom Manchester City 9 poäng, bakom Manchester United 7 poäng, tillfälligt ur den första gruppen. Många tror att Chelsea har inte kunnat vinna, och Azar sa: "Jag håller inte med det här argumentet, jag tror Manchester City och Manchester United kraftigare än förra året, men vi är redo. Långt, vi hoppas att återvända till rubrikerna som titeln så snart som möjligt
 
Då vinner vi det här spelet, för vi gjorde en gång en 2-0 ledare, de senaste 3-3 är inte dåliga, nästa gång i Rom, Italien, borde vi ta det här är bara ett drag var laget missnöjt med resultaten, men vi mötte inte det tredje etniska nederlaget, så vi måste gå vidare. Nu måste vi glömma det här spelet, förbereda oss för helgen mot Waterfords spel.
 
För spelare är spelet, för spelarna, start eller utbyte normalt, men för mig har jag varit borta från stadion i tre månader och jag ser fram emot att spela, men om tränaren har sitt arrangemang har jag ingen åsikt.
 
Chelseas nuvarande skademproblem är väldigt uppenbart, Canter, Derrick Water och Moses kan inte spela, och i matchen mot Rom ser Cahill och Louis också obehag. Azar insätter att laget ska vara mer lämpat för tvåveckors matchen "This är en annan årstid, för vi har det europeiska kriget förra säsongen är mer avslappnad, för att vi inte behöver gå till en vecka, i det fallet har vi bättre fysisk kondition och är nu annorlunda ... laget behöver För att anpassa sig till den här situationen kommer vi att kämpa bäst, vi tror att de inte är sämre än förra säsongen före den här säsongens spel. Vi har bara två träningskurser, men man behöver, men vi måste snabbt anpassa sig till den här processen.