Din varukorg är tom!

Messi nya säsong har spelat 15 matcher vill vila och sedan 2 vec

12/10/2017 0
Efter starten av 2017/18 säsongen har Barcelona spelat två spanska Super Cup, sju La Liga och två Champions League, samt Argentinas fyra-spel förberedelser, Messi spelade 15 matcher totalt 1350 minuter av spelet.
 
I hela Europa spelade ingen spelare mer tid än Messi, som var närmast Real Madrids Kawahar, han hade 11 på varandra följande spel för Galaxy-krigsfartyg som spelade alla spel, men nyligen på grund av hjärtproblemet hade man gått på listan över kungliga skador.
 
Massey s försök är givetvis givande. För närvarande är Barcelona den högsta i toppvalet, ledande rivaler Real Madrid 7 poäng, Argentina också i sitt hattrick för att vinna nästa omgång av VM-förberedelserna, gå in i VM nästa år.
 
Men efter västmedierna har det påpekat att spelarens risk och risk för skada i 990 minuter efter det kontinuerliga utseendet kommer att öka betydligt. Men denna helg i kriget föryngrat La Liga kommer Messi fortfarande inte att få möjlighet att dra sig tillbaka, för att Barcelona kommer att vara på väg att utmana rivaler Atletico, kommer Barvade inte att vara i detta krig för att rotera sin första stjärna.
 
Nu är momentumet hård Messi vill inte vila, och i spelet vet han också det vid rätt tillfälle att släppa sin egen fysiska. Messi kommer dock slutligen att vänta på möjligheten att vila 21 oktober hemspel mot Malaga efter matchen, Barcelona kommer att vara borta i kungens cup på den svaga turnén i Murcia, ingen olycka kommer Messi säkert att vända sig för att hålla spända av musklerna tillfälligt avslappnad, för att undvika överarbete, och detta är den största oro för alla Barcelona-fans.